NLP Reatreat

Transformacioni 6-dnevni NLP retreat, Durmitor, Crna Gora.

Putovanja, istraživanje, otkrivanje, podučavanje i učenje za mene su strast i način života. I želim da podelim ovu ljubav sa vama – sa ljudima koji takođe traže samousavršavanje, smisao, znanje, sreću i lepotu u svom životu.

 

Pridružite mi se u impresivnom, transformacionom iskustvu, putovanju uzbuđenja, avanture i samootkrivanja tokom ovog  NLP treninga na suncem okupanom Durmitoru. Okruženi plavim nebom, ledničkim jezerima, planinskim rekama i vodopadima, nepreglednim pašnjacima, svežem i čistom vazduhu u mirnom okruženju sela Pošćenje i eko sela Nevidio, imaćete magično iskustvo edukacije, obrazovanja i zabave u kombinaciji sa avanturom po izboru:

✅kupanje u „gorskim očima“, poznatim Durmitorskim ledničkim jezerima su jedinstvena i predstavljaće pravo letnje osveženje

✅prolazak kroz kanjon Nevidio

✅rafting rekom Tarom

✅zip line kroz kanjon Tare

✅planinarenje

✅planinski biciklizam

✅jahanje konja

 

Doživete promenu percepcije koja vam omogućava da živite život punim potencijalom.

KOME JE NAMENJEN?

 

✅Za sve koji žele da bolje ili još bolje upoznaju sebe. Za one koji žele da rade na samorazvoju, povećanju samosvesti, primeni naučenog kroz efikasniju komunikaciju sa drugima i postizanje ciljeva.

 

✅Za profesionalce za lični razvoj – sa karijerom u terapiji, obučavanju ili savetovanju – koji žele dalje da unaprede svoje akreditive edukacijom koja je jedinstvena na našim prostorima.

 

✅Za prosvetne radnike i učenike, roditelje, medijske ljude i one koji teže boljim rezultatima u prodaji, poslovanju, menadžmentu i ljudskim resursima

ŠTA ĆU DOBITI OD OVOG PROGRAMA I REATREAT-a?

Bićete na mirnom, bezbednom mestu gde ćete moći da istražite svoj unutrašnji svet i pronađete nove načine da sagledate svet oko sebe.

Naučićete kako da dubinski promenite svoj život da biste postigli svoje ciljeve, probili barijere sa nezaustavljivom motivacijom, bili srećniji i uspešniji na poslu, stvorili više intimnosti sa ljudima koje volite i svakim danom doživljavali sve više zadovoljstva.

Kombinovaćete svoju edukaciju sa avanturističkim aktivnostima, poboljšaćete svoje blagostanje i iskusiti jedinstvenu i moćnu prirodu Durmitora, ukusnu hranu i gorštački način života.

Dobićete pet noćenja sa punim pansionim u eko selu Nevidio, objektu koji ispunjava sve standarde eko konačišta, u autentičnim kolibama opremljenim da ispunjavaju sve zahteve savremenog čoveka, a opet sa zadržanim elementima etno arhitekture i kulturne baštine. Domaća kuhinja, proizvodi iz lokalne zajednice će gurmanima biti pravi užitak uz mogućnosti naručivanja i posnih i vegeterijanskih menija.

U cenu je uključeno:

Smeštaj na bazi 5 noćenja sa punim pansionim

Edukacija

Zdravstveno osiguranje

Organizacija avanturističkih  fakultativnih sadržaja

 

U cenu nije uključeno:

Prevoz

Fakultativni sadržaji

 

Lokacija

selo Pošćenje, Durmitor, Crna Gora
Objekat: Eko selo Nevidio
https://ecovillagenevidio.com/
Termin: 16-21.08.2024.
Cena: 670 e
Mogućnost plaćanja na rate.

Pozovite nas