Radionice finansijske pismenosti

Želite li više novca?

Da li često sputavate svoje želje zbog nedostatka novca?

Da li brinete za svoju materijalnu budućnost i budućnost svoje porodice?

Priželjkujete li finansijsku slobodu?

Da li ste spremni na promenu?

Na radionici finansijske pismenosti upoznaćete se sa:
✅Svojim mozgom – zašto radim to što radim i kako to činim, kao preduslovom za promenu koja je potrebna
✅Upravljanjem budžetom
✅Razlikom između pasive i aktive
✅Opcijama štednje i investicionog ulaganja
✅Opcijama pokretanja sopstvenih poslova ili unapređenja postojećih kroz dobijanje bespovratnih sredstava ili kredita za pravna lica
✅Marketinškim trikovima na koje „padate“, a koji utiču da donosite iracionalne odluke u potrošnji i upravljanju finansijama.
✅Osnovama digitalnog marketinga preko koga možete plasirati robu i usluge koje nudite.

Radionicu vode Katarina Stojanović NLP Trainer & Coach, doktor nauka iz oblasti menadžmenta i finansija, preduzetnik i autor programa MindUp i Jovana Pendić Ignjatović, diplomirani ekonomista, NLP Master, preduzetnik i finansijski konsultant, uz goste, koji će svojim primerima pokazati i uveriti vas da sve je moguće i da uz adekvatno sagledavanje situacije, planiranje i strategije možete doći do željenog.

Trajanje radionice: 4 x po 4 sata + 4 individualne coaching sesije online uživo putem Google meet + poklon svi materijali u PDF-u

Investicija: 600e

Letnja akcija -50%

Ograničena letnja ponuda – 300e

Lokacija: Prostorije Mind Up centra, Oplenačka 33d, Beograd

 

POZOVITE NAS

 

Čime god da se bavite i gde god da živite, upravljanje finansijama je znanje koje značajno utiče na vaš život, a donošenje odgovornih odluka u ovom segmentu je veština koja može promeniti vašu budućnost.

Ako izuzmemo ekonomiste, većina ljudi nije imala prilike da o finansijama uči tokom svog redovnog školovanja. Čak i sami ekonomisti često nisu upoznati sa ličnim motivima i mehanizmima koji ih navode na donošenje odluka o kupovini ili investiranju, a koji se svodi često na emociju a ne na racio.

Kada u finansijama nismo u nešto sigurni, kada želimo potvrdu, koga obično pitamo? Sa kim da se posavetujemo? Često se opredeljujemo da to budu prijatelji ili članovi porodice, koji i sami su često u istoj situaciji. Uči se uglavnom na greškama, koje nekada mogu skupo da nas koštaju.

Kroz radionice finansijske pismenosti imaćete priliku da se upoznate sa osnovama upravljanja finansijama i ekonomskim činiocima, upravljanjem troškovima, mogućnostima za investiciona ulaganja na našem tržištu, ali i o fiziologiji mozga kao pokretača svih naših odluka.

Kada razumemo ove segmente, spremni smo da činimo promenu

Posebna specifičnost radionice, kao NLP radionice, što je čini jedinstvenom, jeste momenat spoznaje emocija koje nas navode na odluke o trošenju novca. Uvidom u to, menja se percepcija, što dovodi do odvajanja:

ZAMIŠLJENOG – ŽELJENOG -POTREBNOG –NEOPHODNOG
I
HITNOG – BITNOG – URGENTNOG – TRIVIJALNOG

Pridružite nam se na edukaciji koja menja život na bolje.