NLP Retreat

Transformacioni 6-dnevni NLP retreat, Zobnatica, Bačka Topola

Putovanja, istraživanje, otkrivanje, podučavanje i učenje za mene su strast i način života. Želim da podelim ovu ljubav sa vama – sa ljudima koji takođe traže lični razvoj, smisao, znanje, sreću i lepotu u svom životu.

Pridružite mi se u impresivnom, transformacionom iskustvu, putovanju uzbuđenja, avanture i samootkrivanja tokom NLP treninga na suncu okupanoj Panoniji. Okruženi plavim nebom, jezerima, pelepim parkovim, nepreglednom ravnicom, svežem i čistim vazduhom u mirnom okruženju kompleksa parka prirode Zobnatica i hotela Miznah 4*, imaćete magično iskustvo edukacije, obrazovanja i zabave.

✅NLP edukacija u 5 ključnih tačaka promene i napretka

✅Soft hipnoterapija namenjena opuštanju, vizuelizaciji ciljeva i načinu postignuća

✅ kupanje u Zobnatičkom i roze jezeru banje Pačir, nadleko poznatom kako po svojoj boji tako i po lekovitim svojstvima za kožu, stanja posle povreda, reumatska oboljenja, urološka i ginekološka zapaljenja i ublažavanje visoog krvnog pritiska i stresnih stanja.

obilazak grada, muzeja i lokaliteta

✅šetnje

jahanje konja i vožnje fijakerom

 

Doživete promenu percepcije koja vam omogućava da živite život punim potencijalom.

KOME JE NAMENJEN?

 

✅Za sve koji žele da bolje ili još bolje upoznaju sebe. Za one koji žele da rade na samorazvoju, povećanju samosvesti, primeni naučenog kroz efikasniju komunikaciju sa drugima i postizanje ciljeva.

 

✅Za profesionalce za lični razvoj – sa karijerom u terapiji, obučavanju ili savetovanju – koji žele dalje da unaprede svoje akreditive edukacijom koja je jedinstvena na našim prostorima.

 

✅Za prosvetne radnike i učenike, roditelje, medijske ljude i one koji teže boljim rezultatima u prodaji, poslovanju, menadžmentu i ljudskim resursima

ŠTA ĆU DOBITI OD OVOG PROGRAMA I RETREAT-a?

Bićete na mirnom, bezbednom mestu gde ćete moći da istražite svoj unutrašnji svet i pronađete nove načine dasagledate svet oko sebe.

Naučićete kako da dubinski promenite svoj život da biste postigli svoje ciljeve, probili barijere sa nezaustavljivom motivacijom, bili srećniji i uspešniji na poslu, stvorili više intimnosti sa ljudima koje volite i svakim danom doživljavali sve više zadovoljstva.

Kombinovaćete svoju edukaciju sa dodatnim zabavnim aktivnostima, poboljšaćete svoje blagostanje i iskusiti jedinstvenu i moćnu energiju, uživati u bačkim gurmanskim specijalitetima i vojvođanskom mirnom životu.

Dobićete pet noćenja sa punim pansionim u hotelu Miznah 4*, objektu Kaštel, jedinstvenom turističkom kompleksu u okviru parka prirode i Zobnatickog jezera.

Zobnatica je centar konjarstva i konjičkog sporta. Poznata je po ergeli sa tradicijom odgoja rasnih konja dugom preko dve stotine godina.

U cenu je uključeno:

Smeštaj na bazi 5 noćenja/ 6 dana sa punim pansionim

Edukacija

Organizacija zabavnih sadržaja

U cenu nije uključeno:

Prevoz do Bačke Topole

Lokacija

Park prirode Zobnatica
Objekat: hotel Miznah 4*
https://www.miznahhotels.com/
Termin: 26-31.7.2024.
Cena: 670 e

Pogodnosti za polaznike MindUp edukacija: 20% popusta

Pozovite nas