Radionica podrške roditeljstvu

Verovatno se, kao roditelj, veoma često osećate nemoćno pred svojom decom, obuzme vas bes i ljutnja jer ne možete da doprete do njih. Vaše reči se odbijaju od njih kao eho od stenu i imate utisak da ne možete da uspostavite kontakt.
Niste usamljeni u tome jer se većina roditelja tako oseća, ali postoje i načini na koji se to može prevazići!

Roditeljstvo je posao koji zahteva obuku i veštine.

Često kao roditelji postavljamo sebi pitanja:
„Kako da me dete sluša?“ „Kako da ostvarim dobru komunikaciju sa mojom decom ?“
„Na koji način da ga podstaknem i motivišem ga da uči?“
„Kako da ga naučim da poštuje dogovore?“
„Kako da ga navedem na odgovornost?“

 

MindUp radionice su podrška roditeljima na putu pronalaženja odgovara na pitanja koja su relevantna za ponašanje i potrebe dece, u okruženju koje ih ne osuđuje već im pruža podršku.

(Ne)MOĆ roditeljstva je radionica koja se organizuje u okviru MindUp NLP programa za lični rast i razvoj. Ona će vam ponuditi moguća rešenja dobre komunikacije sa decom. Naš psiholog Danica Ćirić i Katarina Stojanović, NLP Trainer & Coach IANLP, će vas provesti kroz proces roditeljstva i raditi sa vama na veštinama uspešnog roditelja koji se nakon radionice više neće osećati nemoćnim u svom najvažnijem poslu.

Na našoj radionici za roditelje, bićete u prilici da bolje razumete zašto metode vaspitanja, koje su bile funkcionalne dok smo mi bili deca, danas više nisu efikasne i dugoročno održive. Kako se izgrađuje pozitivan autoritet i kako se deca vaspitavaju bez prisile i straha.

 

Razumevanje naše obaveze u pružanju mogućnosti da deca razviju odgovornost i motivaciju, kao i alati i tehnike kojima se to postiže su najviša vrednost naših radionica, kao i značajno umanjenje stresa u ulozi roditelja.

 

Prijavite se i prisustvujte radionicama za roditelje kako biste manje efikasne metode vaspitanja i komunikacije sa svojom decom zamenili onim korisnim i usavršili svoje roditeljske veštine stvorivši toplu i voljenu porodicu.

 

Trajanje radionice: 6 sati

Investicija: 6000 dinara

Lokacija: Prostorije Mind Up centra, Oplenačka 33d, Beograd